Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΜΠ ΡΟΣ.....

Και ποιος δεν γνωρίζει τον Bob Ross που έκανε χιλιάδες κόσμου σε ολόκληρο τον πλανήτη να πιάσουν πινέλα και μπογιές για να ζωγραφίσουν! Και μπορεί ο συμπαθέστατος ζωγράφος και παρουσιαστής με τα ιδιαίτερα μαλλιά να μην είναι πια ανάμεσα μας εδώ και 18 χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως κάπου στους δρόμους της Αθήνας, σύμφωνα με το bluesky, υπάρχει ένας καλλιτέχνης με παρόμοιες ικανότητες και τρομερή ταχύτητα

Οπως και ο Ρος, ο Βασίλης προτιμά τα τοπία, αφού είναι το αγαπημένο του θέμα. Οσο για το πώς αισθάνεται όταν τον παρομοιάζουν με τον Αμερικανό ζωγράφο, εκείνος απαντάει πως «είμαι φανατικός θαυμαστής του, οπότε νομίζω ότι με τιμά η σύγκριση, αν και ο Μπομπ Ρος ήταν μοναδικός». Αν και κάποιος με το ταλέντο του θα σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταναστεύσει για να αναζητήσει καλύτερη τύχη, ο Βασίλης είναι πλέον αρνητικός σε κάτι τέτοιο, αφού ως μουσικός έχει κάνει αρκετά ταξίδια και θέλει πλέον να δημιουργεί στην Ελλάδα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΟΣ

Ακόμη και τώρα, στην εποχή της κρίσης, ο καλλιτέχνης είναι αισιόδοξος και ελπίζει πως γρήγορα θα φτιάξουν τα πράγματα. Μάλιστα, παρά τις δυσκολίες (ακόμη κι όταν χρειάζεται να αφήσει για λίγο τη ζωγραφική), συνεχίζει με την πρώτη ευκαιρία και μάλιστα με περισσότερο πάθος.

CONTACT